ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

anaktisi-dedomenwn

Οι ειδικοί μας συνεργάτες αναλαμβάνουν με επιτυχία την ανάκτηση δεδομένων του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή σε κάθε περίπτωση. Η ανάκτηση δεδομένων θα πρέπει να γίνεται μόνο από ειδικούς προκειμένου να διασφαλιστεί πως δεν θα χαθεί κανένα αρχείο κατά τη διαδικασία επαναφοράς από τυχόν ελλιπή γνώση. Σε περίπτωση που ο εντοπισμός αρχείων δεν είναι εφικτός από τον κάτοχο του υπολογιστή, μπορεί να συντρέχουν πολλοί λόγοι όπως: διαγραφή από λάθος χειρισμούς, φθορά σκληρού δίσκου, τυχόν παρέμβαση τρίτου ατόμου στα αρχεία σας με σκοπό την εκούσια διαγραφή αρχείων κλπ.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ MEGA GROUP αναλαμβάνουν όχι μόνο την ανάκτηση των χαμένων δεδομένων αλλά και τον εντοπισμό αποδεικτικών στοιχείων που θα οδηγήσουν στον δράστη σε περίπτωση παρέμβασης τρίτου προσώπου.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-10233528-34', 'auto'); ga('send', 'pageview');