ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

narkotika

Η χρήση ναρκωτικών και άλλων απαγορευτικών ουσιών έχει απογειωθεί σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, με τραγικά αποτελέσματα για όσους δεν επιθυμούν να απεξαρτηθούν. Τα ναρκωτικά έχουν κυριολεκτικά κατακλείσει την ελληνική πραγματικότητα και βρίσκονται παντού, στα μεγάλα αστικά κέντρα, στην περιφέρεια, σε μικρές κλειστές κοινωνίες όπως παραδοσιακά χωριά, στο περιβάλλον μιας εύπορης αλλά και μιας φτωχής οικογένειας, στις αυλές των σχολείων, στους δρόμους. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν κάνει διακρίσεις, ενισχύεται από τις περιόδους έντονης οικονομικής ύφεσης και συνεχίζει ακάθεκτη την καταστροφική της πορεία.

Οι υποθέσεις ναρκωτικών έχουν αυξηθεί δραματικά στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας. Στόχος είναι να διαπιστωθεί η χρήση τους και εάν αυτή συνοδεύεται από τυχόν παραβατική συμπεριφορά, εξαφάνιση ατόμων, σεξουαλική παρενόχληση και μια σωρεία άλλων καταστροφικών συνεπειών για τον χρήστη, το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Βάσει της σημαντικής εμπειρίας μας, είμαστε σε θέση να αναφέρουμε πως πολλές φορές, οι γονείς δεν δίνουν την απαραίτητη βαρύτητα στις αρχικές τους υποψίες ή δεν επιθυμούν να δεχτούν πως το παιδί τους μπορεί να έχει μπλέξει με ναρκωτικά, αγνοώντας τους πρώτους, καθοριστικούς κώδωνες κινδύνου. Η συμβουλή μας είναι πως σε περίπτωση υποψίας πως το παιδί, ο-η σύντροφός σας ή φίλος-η σας έχει μπλέξει με ναρκωτικά, τότε κρίνεται απαραίτητο να απευθυνθείτε σε ειδικούς, προκειμένου η σχετική διερεύνηση να ξεκινήσει άμεσα και με τη δέουσα προσοχή.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνητών – ντετέκτιβ MEGA GROUP χειρίζονται επιτυχώς υποθέσεις ναρκωτικών επί σειρά ετών. Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τέτοιου είδους υποθέσεις, παρέχοντας στοιχεία που θα σας επιτρέψουν να πράξετε στη συνέχεια τα απαραίτητα, προκειμένου να σώσετε το άτομο που τελεί εν αδυναμία. Ακόμα και εάν τελικά οι υποψίες σας διαψευστούν και η υπόθεση ολοκληρωθεί αισίως, να είστε σίγουροι πως θα μείνετε περισσότερο ικανοποιημένοι έχοντας αποταθεί στο γραφείο μας και γνωρίζοντας πλέον πως συντρέχουν άλλοι λόγοι και όχι η χρήση ναρκωτικών ή λοιπών απαγορευτικών ουσιών για την απρόβλεπτη και περίεργη συμπεριφορά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.