ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ

anazitisi_atomon

Τα γραφεία ιδιωτικής έρευνας – ντετέκτιβ MEGA GROUP αναλαμβάνουν υποθέσεις αναζήτησης ατόμων, αφού έχει προηγηθεί η νομιμοποίηση του αναζητούντος. Πιο συγκεκριμένα, πριν ξεκινήσει η διαδικασία για την αναζήτηση ατόμων, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ποιο πρόσωπο, με ποια ιδιότητα και υπό ποιες ακριβώς συνθήκες επιζητά την αναζήτηση τρίτου προσώπου, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του αναζητούμενου.

Οι υποθέσεις αναζήτησης ατόμων συχνά έχουν να κάνουν με εξαφανίσεις ανηλίκων (εφήβων), συντρόφων, ατόμων τρίτης ηλικίας που πάσχουν από κάποια νόσο (γεροντική άνοια), οφειλετών, κακοποιών κ.ά. Η αναζήτηση ατόμων δύναται να οδηγήσει στον εντοπισμό τους, με τη χρήση του απαιτούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού που υποστηρίζει όλες τις ενέργειες της ιδιωτικής έρευνας και ενισχύει την ειδική εμπειρία που απαιτεί ο χειρισμός τέτοιων υποθέσεων. Η MEGA GROUPδραστηριοποιείται έντονα στον τομέα της αναζήτησης ατόμων, έχοντας επιλύσει πολύ σοβαρές υποθέσεις αγνοουμένων προσώπων.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-10233528-34', 'auto'); ga('send', 'pageview');