ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

ksylodarmos

Θύματα ξυλοδαρμού κατά κύριο λόγο είναι οι γυναίκες, κάθε ηλικίας, με τον θύτη να αντιμετωπίζει συχνά έντονα ψυχολογικά προβλήματα, απρόβλεπτες εξάρσεις που οδηγούν σε ιδιαίτερα άσχημες και επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν αποκλείονται βεβαίως και οι περιπτώσεις ξυλοδαρμού ανδρών, συνήθως όμως έχουν άλλα αίτια.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ MEGA GROUP, μεριμνούν πρωτίστως για τη διασφάλιση της προστασίας του πελάτη – θύματος που βιώνει τη σωματική βία – ξυλοδαρμό. Στόχος μας είναι σε κάθε στάδιο της έρευνας να μην αντιληφθεί σε καμία περίπτωση ο θύτης την παρουσία μας καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί εις βάρος του θύματος, ακόμα και να προκαλέσει το μοιραίο. Για το λόγο αυτό, οι χειρισμοί μας σε υποθέσεις άσκησης σωματικής βίας – ξυλοδαρμού χρήζουν απόλυτης διακριτικότητας, ιδιαίτερης λεπτότητας και χειρισμού.

Η εταιρία μας διατηρεί συνεργασία με έμπειρους ψυχολόγους και γραφεία υποστήριξης κακοποιημένων ατόμων, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε το άτομο που υφίσταται βία, να είναι σε θέση να μας παρέχει το σύνολο των απαιτούμενων πληροφοριών σε κάθε στάδιο της έρευνας και εφόσον κριθεί απαραίτητο να φυγαδευτεί έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.