ΔΙΑΖΥΓΙΑ

diazygia

Οι υποθέσεις διαζυγίων που φτάνουν στα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ MEGA GROUP, αφορούν ενδεικτικά σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, μακροχρόνιας απιστίας, εγκατάλειψης συζυγικής στέγης, καταχρήσεων κ.ά. Προκειμένου η έκβαση της αίτησης διαζυγίου σας στις δικαστικές αίθουσες να είναι επιτυχής, χρειάζεται απαραιτήτως να προσκομιστούν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία που θα ενισχύουν την πλευρά του αιτούντος.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές – ντετέκτιβ της MEGA GROUP, αναλαμβάνουν τη συγκέντρωση όλων των απαιτούμενων στοιχείων για λογαριασμό σας. Στις περιπτώσεις των διαζυγίων με ιδιαίτερα σοβαρά αίτια όπως τα προαναφερόμενα, ο χειρισμός για τη συγκέντρωση στοιχείων αποτελεί αντικείμενο των έμπειρων επαγγελματιών – ντετέκτιβ της MEGA GROUP, οι οποίοι σε συνεργασία με τον πελάτη και τον δικηγόρο, μεριμνούν για την εύρεση χρήσιμων αποδεικτικών στοιχείων αλλά και τη σύνδεσή τους προκειμένου να στοιχειοθετηθεί αποτελεσματικά η αίτηση διαζυγίου.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-10233528-34', 'auto'); ga('send', 'pageview');