ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Μου έχουν δημιουργηθεί υποψίες ότι ο/η σύντροφος μου με απατά, μπορώ να μάθω αν είναι αλήθεια;

Οι ενδείξεις που έχετε ότι ο/η σύντροφος σας απατά άλλοτε είναι πολλές άλλωστε λίγες, δεν γνωρίζετε πώς πρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση, αισθάνεστε τύψεις, έχετε μπερδευτεί με τις ενδείξεις και το ένστικτό σας, νοιώθετε προδομένοι και αδικημένοι, ένα όμως είναι σίγουρο: έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο του/της συντρόφου σας. Για το λόγο αυτό, δεν είστε σε θέση να αξιολογήσετε αντικειμενικά τα γεγονότα, χρειάζεστε βοήθεια.

Οι ενδείξεις που έχετε ότι ο/η σύντροφος σας απατά άλλοτε είναι πολλές άλλωστε λίγες, δεν γνωρίζετε πώς πρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση, αισθάνεστε τύψεις, έχετε μπερδευτεί με τις ενδείξεις και το ένστικτό σας, νοιώθετε προδομένοι και αδικημένοι, ένα όμως είναι σίγουρο: έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο του/της συντρόφου σας. Για το λόγο αυτό, δεν είστε σε θέση να αξιολογήσετε αντικειμενικά τα γεγονότα, χρειάζεστε βοήθεια.

2. Υποπτεύομαι ότι το παιδί μου έχει μπλέξει με ναρκωτικά, πώς μπορώ να βεβαιωθώ;

Τα ναρκωτικά είναι η κοινωνική μάστιγα του αιώνα, ο κίνδυνος παραμονεύει παντού, ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι εκτεθειμένος στη χρήση ουσιών και οι νέοι γονείς είναι ιδιαίτερα αφυπνισμένοι. Η ανησυχία σας είναι δικαιολογημένη, είτε υπάρχουν βάσιμες υποψίες είτε όχι. Εφόσον έχετε την παραμικρή υποψία πως το παιδί σας έχει περιέλθει σε κίνδυνο, συναναστρέφεται με άτομα υψηλού κινδύνου ή γενικώς παρατηρείτε ύποπτη αλλαγή στη συμπεριφορά τους, καλό θα ήταν να αναζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο των ναρκωτικών.

Το γραφείο μας είναι σε θέση να διερευνήσει την υπόθεσή σας και σε πρώτο στάδιο, να σας αναφέρει κατά πόσο οι υποψίες σας επαληθεύονται ή όχι. Η συλλογή αποδεικτικών στοιχείων γίνεται με διακριτικότητα και ειδική μεταχείριση, δεδομένου ότι όποια υπόθεση αφορά ανηλίκους χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Η συνεργασία μας με τους γονείς είναι συνεχής και θέτει ως προτεραιότητα την απόλυτη προστασία του παιδιού.

3. Ο συνέταιρός μου λειτουργεί εις βάρος της συνεργασίας μας, μου κλέβει χρήματα κ.ά., μπορώ να συγκεντρώσω στοιχεία;

Φυσικά και μπορείτε, με τη βοήθειά μας. Σε μία συνεργασία δυστυχώς μπορεί να συμβούν πολλά στην πορεία και να βρεθείτε στην πραγματικά δυσάρεστη θέση να διαπιστώσετε πως ο/η συνέταιρός σας λειτουργεί εις βάρος της εταιρίας και συνεργασίας σας. Πολλές φορές οι συνέταιροί μας είναι υπεράνω υποψίας και αυτό γιατί ξεκινώντας μία συνεργασία επιλέγουμε ανθρώπους που τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρούμε έμπιστους. Καλό θα ήταν να προλαμβάνετε τέτοιες εξελίξεις με την καλύτερη δυνατή οργάνωση της προσωπικής σας δουλειάς και τον διαρκή έλεγχο όλων των λειτουργιών της εταιρείας.

Σε περίπτωση όμως που υποπτεύεστε πως κάτι δεν πάει καλά στη συνεργασία σας, ο/η συνέταιρός σας κλέβει χρήματα, αντιγράφει κοινά σας αρχεία και δεδομένα για προσωπική του χρήση και γενικότερα λειτουργεί χωρίς την έγκρισή σας σε κοινές αρμοδιότητες, τότε μην χάνετε καιρό, λάβετε τα μέτρα σας το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσετε πως το μέγεθος τυχόν απωλειών θα είναι μικρό. Το γραφείο μας αναλαμβάνει να εντοπίσει και να συγκεντρώσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που θα χρειαστείτε προκειμένου να προβείτε στη συνέχεια σε κάθε έννομη ενέργεια και να αποζημιωθείτε από τον/την συνέταιρό σας.

4. Το παιδί μου δεν έχει έρθει σπίτι εδώ και 1 εβδομάδα, πώς μπορώ να μάθω πού βρίσκεται; Ανησυχώ.

Καταρχήν, από τη στιγμή που το παιδί σας απουσιάζει επί 1 εβδομάδα από το σπίτι, χωρίς να σας έχει ειδοποιήσει, μην καθυστερείτε άλλο, κινηθείτε άμεσα. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου μας προκειμένου να ορίσουμε άμεσα το επαγγελματικό μας ραντεβού και να σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις που θα προγραμματιστούν προκειμένου να εντοπίσουμε το παιδί σας, να διαπιστώσουμε ότι είναι ασφαλές και στη συνέχεια, από κοινού, να αποφασίσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες.

Μην αφήνετε την ανησυχία να σας πανικοβάλει. Ο πανικός δεν φέρνει αποτελέσματα. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε σας ανησυχία σας αποτελεσματικά.

5. Δέχομαι κλήσεις (και αναπάντητες) από απόκρυψη, μπορείτε να με βοηθήσετε;

Οι κλήσεις από απόκρυψη είναι ενοχλητικές, δημιουργούν ένταση στην καθημερινότητά μας. Υπάρχει τρόπος να εντοπίσετε τον αριθμό που σας καλεί και να αποτρέψετε μελλοντικές κλήσεις από τον συγκεκριμένο αριθμό. Το γραφείο μας παρέχει τις απαραίτητες υπηρεσίες.

6. Έχασα τα δεδομένα της κάρτας SIM του κινητού μου, υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω;

Μην πανικοβάλλεστε, συμβαίνει συχνά και υπάρχει τρόπος επαναφοράς με τη βασική προϋπόθεση ωστόσο ότι: α) το επιτρέπει το μοντέλο της συσκευής του κινητού σας τηλεφώνου και β) δεν έχει γίνει αντικατάσταση αρχείων. Εφόσον λοιπόν ο τύπος κινητού επιτρέπει την ανάκτηση δεδομένων, το γραφείο μας είναι σε θέση να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανάκτηση αρχείων και δεδομένων που έχουν διαγραφεί είτε κατά λάθος είτε εσκεμμένα.

7. Μου έχει δημιουργηθεί έντονη ανησυχία πως είμαι θύμα υποκλοπής, μπορούμε να το διαπιστώσουμε;

Οι πράξεις υποκλοπής έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας που επιτρέπει με μικρού μεγέθους και σχετικά οικονομικό εξοπλισμό να προβεί κανείς σε τέτοιου είδους ενέργειες, μη κινώντας εύκολα την υποψία των θυμάτων του/της. Εφόσον νοιώθετε έντονη ανησυχία πως έχετε πέσει θύμα υποκλοπής και επιπλέον λόγω ιστορικού με κάποιο πρόσωπο (είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο), πιθανολογείτε πως το ενδεχόμενο αυτό μπορεί να έχει γίνει πραγματικότητα, σας ενημερώνουμε πως το γραφείο μας προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες προκειμένου να διαπιστώσουμε τη βασιμότητα των υποψιών σας και να κινηθείτε ενάντια στον/στην δράστη, με κάθε έννομη ενέργεια, χρησιμοποιώντας τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώνουμε για εσάς.

8. Πληρώνω διατροφή για τα παιδιά μου, υπάρχει τρόπος να διερευνηθεί εάν υποχρεούμαι να συνεχίζω να πληρώνω;

Υπάρχουν περιπτώσεις που όντως έχουμε διαπιστώσει πως ο πελάτης μας συνεχίζει να πληρώνει διατροφή αδίκως και έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Το γραφείο μας αναλαμβάνει να διαπιστώσει κατά πόσο πληρούνται τα κριτήρια ανάθεσης διατροφής ανήλικων τέκνων, θέτει υπόψη σας αποδεικτικά στοιχεία που σας επιτρέπουν να τα υποβάλλετε ενόψει των δικαστικών αρχών.

9. Διαδικασία διαζυγίου και χρειάζομαι αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεσή μου, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Σε περίπτωση δικαστικής διαμάχης για αίτηση διαζυγίου, το γραφείο μας αναλαμβάνει τη συγκέντρωση απτών στοιχείων προκειμένου να στοιχειοθετηθεί η υπόθεσή σας. Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών προκειμένου τα στοιχεία που θα συγκεντρώσουμε κατά τη διάρκεια της έρευνας μας, να διαχειριστούν σωστά και να οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

10. Υποψιάζομαι ότι το παιδί μου έχει πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας, πως μπορώ να σιγουρευτώ;

Απευθυνθείτε άμεσα στο γραφείο μας. Οι ιδιωτικοί μας ερευνητές πάντα σε συνεργασία με ειδικούς ψυχολόγους για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση περιπτώσεων ενδοσχολικής βίας, αναλαμβάνουν τη συλλογή στοιχείων για την καταπολέμηση του φαινομένου και την τιμωρία των υπευθύνων στην περίπτωση που οι υποψίες σας αποδειχθούν βάσιμες. Συνεργαζόμαστε με τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση του σχολείου, με στόχο την γενικότερη πάταξη τέτοιων φαινομένων σε ένα τόσο οικείο περιβάλλον όσο το σχολείο για τα παιδιά μας.