ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ;

Οι περιπτώσεις συνδρομής είναι αναρίθμητες. Τι είναι αυτό που θέλω να μάθω και δεν μπορώ;

Πλέον συνήθεις είναι οι περιπτώσεις συζυγικής απιστίας. Το να μάθει κανείς τι συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι πολλές φορές η λύση πολλών προβλημάτων, πέραν του ίδιου του γεγονότος της απιστίας. Κοινοί λογαριασμοί, περιουσιακά στοιχεία, επιμέλεια τέκνων, είναι ζητήματα που απασχολούν τους πελάτες μας. Η καθοδήγηση ενός έμπειρου και κατηρτισμένου γραφείου στις παραμέτρους αυτές και η παροχή των στοιχείων εκείνων, που θα επιβεβαιώνουν τα πραγματικά γεγονότα, είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσουν τις λύσεις.

Δεύτερες σε συχνότητα αλλά όχι και σε σημασία είναι οι εταιρικές απάτες. Ένας υπάλληλος που οικειοποιείται εμπόρευμα της επιχείρησης ή πελατεία, παρέχοντας μεμονωμένα τις ίδιες υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές, είναι από τις συνηθέστερες περιπτώσεις που απευθύνονται στο γραφείο μας. Τα στοιχεία που αποκομίζει ο πελάτης μας, στις περισσότερες περιπτώσεις, στοιχειοθετούν και τα σχετικά αδικήματα, σε περίπτωση που επιθυμεί να κινηθεί νομικά.

Από τις πλέον ιδιαίτερου χειρισμού υποθέσεις, είναι εκείνες που αφορούν ανήλικα. Οι περισσότεροι γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα, προσπαθώντας να ανακαλύψουν μόνοι τους την πραγματικότητα, έρχονται σε ρήξη με τα παιδιά τους με αποτέλεσμα να αποξενώνονται από αυτά. Με την έγκαιρη επέμβαση ενός ιδιωτικού ερευνητή, μπορούν οι γονείς να έχουν στοιχεία για τις κινήσεις του παιδιού τους, για εμπλοκή με ναρκωτικές ουσίες, ή συναναστροφή με ανθρώπους που είναι ύποπτοι για διάπραξη αδικημάτων. Η συνδρομή προς τους γονείς, πάρα πολλές φορές συνεπάγεται και συνδρομή στις αρχές.

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό. Οι παραδοσιακές μέθοδοι παρακολούθησης σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας, μας δίνουν τα «όπλα» που χρειάζεστε σε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί.