ΠΡΟΦΙΛ

ΠΡΟΦΙΛ

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ MEGA GROUP (υπεύθυνος Αλ. Κίτσιος) μεριμνούν για τη συστηματική εκπαίδευση των στελεχών τους και την ενημέρωσή τους σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα της ιδιωτικής έρευνας παγκοσμίως. Η λειτουργία μας σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα πραγματοποιείται με τους κατά τόπους έμπειρους συνεργάτες μας. Το δίκτυο συνεργατών της MEGA GROUP βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα κεντρικά μας γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα από όπου συντονίζονται όλες οι υποθέσεις που αναλαμβάνουμε. Φροντίζουμε για τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου μας, μεριμνώντας πάντα για την στελέχωση της εταιρίας μας με τους καλύτερους επαγγελματίες στο είδος.

Το κύρος της εταιρία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ MEGA GROUP και η υπεροχή μας στον ανταγωνισμό είναι αποτέλεσμα μιας συνολικής προσπάθειας και πολλών παραμέτρων όπως:

 • Η εμπειρία σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων που έχουμε φέρεις εις πέρας με επιτυχία μέχρι σήμερα.
 • Η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας και η συστηματική τους εκπαίδευση.
 • Το δίκτυο έμπειρων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα που φροντίζουμε να ενισχύεται διαρκώς.
 • Τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό της εταιρίας που διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα για τον σωστό και αποδοτικό χειρισμό των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε.
 • Τη δυνατότητα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων.
 • Τη συνεργασία μας με τον πελάτη σε κάθε στάδιο της ιδιωτικής έρευνας.

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ MEGA GROUP διαθέτουν μια σειρά από ειδικά μέσα νέας τεχνολογίας για την παρακολούθηση και πλήρη υποστήριξη των υποθέσεων ιδιωτικής έρευνας που αναλαμβάνουμε. Τονίζεται πως η χρήση του ειδικού τεχνολογικού εξοπλισμού, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ιδιωτικού ερευνητή – ντετέκτιβ και προορίζεται αυστηρά και μόνο για έννομες ενέργειες. Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον αποδειχθεί πως ο τεχνολογικός εξοπλισμός έχει χρησιμοποιηθεί για παράνομες ενέργειες κάθε είδους, ο χρήστης διώκεται ποινικά.

Τα άρτια εξοπλισμένα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ MEGA GROUP, διαθέτουν τον παρακάτω τεχνολογικό εξοπλισμό:

 • Δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσεως GPS.
 • Αντιπαρακολουθητικά συστήματα για προστασία από υποκλοπές.
 • Συσκευές σάρωσης για ανίχνευση και απενεργοποίηση πομπών και καμερών.
 • Συσκευές προστασίας τηλεφωνικών υποκλοπών.
 • Συστήματα anti-GPS.
 • Τηλεφωνικά κέντρα κλειστού κυκλώματος.

Οι υπηρεσίες της MEGA GROUP απευθύνονται στον ιδιωτικό και επιχειρηματικό τομέα. Η αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες ιδιωτικής έρευνας στην εποχή της έντονης οικονομικής ύφεσης, δεν συνεπάγεται για την MEGA GROUP αύξηση των τιμολογίων των προσφερόμενων υπηρεσιών. Κατανοώντας την αναγκαιότητα σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη χρονική περίοδο, για την επίλυση προσωπικών και επαγγελματικών υποθέσεων άμεσα και υπεύθυνα, τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ MEGA GROUP, συνεχίζουν να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα, προκειμένου να ορίσουμε την πρώτη μας συνάντηση και να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες εξυπηρέτησης σας και το κόστος των υπηρεσιών μας.