ΝΕΑ

Απιστία: καλύτερες ημέρες για παρακολούθηση

Σύμφωνα με τη μελέτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2016, 8 στους 10 άντρες και 6 στις 10 γυναίκες επιλέγουν να απατήσουν τους συντρόφους τους στα πλαίσια του γάμου ή ενός μόνιμου δεσμού, με 1 στα 2 ζευγάρια να επιλέγουν πλέον το διαζύγιο με κύριες αιτίες τις συνθήκες που διαμορφώνει η απαιτητική μας καθημερινότητα, την αμέλεια της κοινής σεξουαλικής ζωής, τα έντονα και πολλά πλέον προβλήματα λόγω και της γενικότερης οικονομικής κρίσης και την ανάγκη να ζήσει κανείς νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

Αδιαμφισβήτητα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ως καλύτερες ημέρες για τη συγκέντρωση στοιχείων για υποθέσεις απιστίας του συντρόφου σας είναι τα σαββατοκύριακα, οι αργίες, ημέρες που προγραμματίζονται επαγγελματικές συναντήσεις συνήθως προς το «κλείσιμο» της ημέρας ή επαγγελματικά ταξίδια εκτός έδρας καθώς επίσης μια ημέρα πριν και μετά από εορταστικά 3ήμερα ή συνδυαστικές αργίες που διαρκούν περισσότερο από ένα σαββατοκύριακο (για παράδειγμα Πέμπτη πριν το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας και Τρίτη μετά), μία ημέρα πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε περίπτωση που έχετε προγραμματίσει κάτι ιδιαίτερο ανήμερα εσείς, ημέρες πριν ή αμέσως μετά από μεγάλες εορταστικές περιόδους, ειδικότερα τα Χριστούγεννα, κρίσιμες ημερομηνίες όπως ημέρα ονομαστικής γιορτής ή γενεθλίων του νέου συντρόφου και φυσικά ημέρες που απουσιάζετε εσείς από το σπίτι σας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Απευθυνθείτε εγκαίρως στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών MEGA GROUP λαμβάνοντας υπόψη τις ενδεδειγμένες ημέρες για παρακολούθηση, εξοικονομήστε χρήμα και χρόνο!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Συχνά, στα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίζονται διάφορες υποθέσεις αγνοουμένων προσώπων, με αίτια εξαφάνισης τους άλλοτε προσωπικά ζητήματα, άλλοτε εγκληματικά κίνητρα και ενίοτε με αφορμή τυχαία γεγονότα.

Τα όσα λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της τηλεθέασης είναι δυνατόν να αποφευχθούν όταν αντιμετωπίζονται αυτές οι υποθέσεις με επαγγελματισμό και διακριτικότητα. Η ψυχική ταλαιπωρία της οικογένειας, ο ¨διασυρμός¨ της στα Μ.Μ.Ε. δεν είναι «αναγκαίο κακό». Απεναντίας, τα αποτελέσματα μίας ιδιωτικής έρευνας αν δεν είναι καλύτερα, θα είναι σίγουρα ίδιας κλίμακας.

Ένας ιδιωτικός ερευνητής – ντετέκτιβ μπορεί με μεθοδικότητα , επισταμένες προσπάθειες και κάποτε σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές να ¨ξετυλίξει το κουβάρι¨ που οδηγεί στην ανακάλυψη των απαντήσεων που αναζητούνται αλλά και στους ίδιους τους αγνοούμενους.

Σε κάθε περίπτωση εξαφάνισης, είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς, ότι έχει προηγηθεί μία σειρά γεγονότων, έχουν ακολουθήσει κάποια άλλα, μεταξύ των οποίων έχει χαθεί η σύνδεση. Σε αυτό το σημείο μπορεί να βοηθήσει το γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

Για οποιαδήποτε σχετική απορία και ζήτημα που σας απασχολεί, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ιδιωτικής ασφάλειας. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Κάθε χώρος, επαγγελματικός ή ιδιωτικός, σπίτι ή γκαράζ, αποθήκη, υπαίθριοι χώροι πολυκατοικιών, μπορεί με τεχνολογικά μέσα να διασφαλιστεί από επίδοξους διαρρήκτες, ενώ οχήματα κάθε είδους μπορούν να προστατευθούν. Πέρα από τους συναγερμούς, με κατάλληλη μελέτη του χώρου και με γνώση των νόμιμων προδιαγραφών, μπορεί να τοποθετηθεί κύκλωμα παρακολούθησης που θα δίνει εικόνα από κομβικά σημεία. Τα σημεία όπου θα τοποθετηθούν οι κάμερες, πρέπει να δίνουν την κατάλληλη αξιοποιήσιμη εικόνα σε περίπτωση διάρρηξης, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις, είναι σημαντικό αυτές να μην είναι ορατές.

Στα διάφορα οχήματα, αυτοκίνητα, μηχανές, ακόμη και ποδήλατα, είναι πλέον εύκολο να τοποθετηθεί μία ειδικά κατασκευασμένη συσκευή εντοπισμού (gps) , η οποία θα δίνει στίγμα στο κινητό ή τον υπολογιστή σας, μέσω ειδικής εφαρμογής, σε περίπτωση κλοπής.

Οι παραπάνω μέθοδοι και μέσα αναφέρονται ενδεικτικά. Για κάθε περίπτωση και οποιαδήποτε απορία, απευθυνθείτε στο γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ;

Σέρλοκ Χολμς; Ίσως…

Ταινίες και σίριαλ, βιβλία και ιστορίες.. Πόσο μακριά είναι η πραγματικότητα ενός ιδιωτικού ερευνητή από αυτά; Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: η υπόθεση έχει ως εξής, ο εντολέας έχει σοβαρές αμφιβολίες για τον συνεργάτη του. Απουσιάζει αδικαιολόγητα, η απόδοση της επιχείρησης δείχνει σημάδια ύφεσης, υπάρχουν ύποπτες απώλειες εμπορευμάτων.

Βήμα πρώτο: κάμερα παρακολούθησης στο χώρο των αποθηκών, σε μορφή τέτοια που δεν θα προκαλεί υποψίες, αλλά θα αποτελεί αντικείμενο στο χώρο.

Βήμα δεύτερο: καταγραφή ήχου στο γραφείο, έτσι ώστε να ληφθούν συνομιλίες που θα αποδείξουν γεγονότα.

Bήμα τρίτο: παρακολούθηση του συνεργάτη, φυσική αλλά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Σε αυτά να προστεθεί η εμπειρία και η αντίληψη του ιδιωτικού ερευνητή, η ευστροφία και οι γρήγορες αντιδράσεις. Η χρήση και άλλων μέσων και μεθόδων που είναι αναγκαία σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι τόσο εύκολο.

Όλα αυτά, υπό τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την λειτουργία των γραφείων ιδιωτικών ερευνών, ούτως ώστε ο πελάτης να μπορεί να διαχειριστεί το υλικό κατά τη κρίση του.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ;

Οι περιπτώσεις συνδρομής είναι αναρίθμητες. Τι είναι αυτό που θέλω να μάθω και δεν μπορώ;

Πλέον συνήθεις είναι οι περιπτώσεις συζυγικής απιστίας. Το να μάθει κανείς τι συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι πολλές φορές η λύση πολλών προβλημάτων, πέραν του ίδιου του γεγονότος της απιστίας. Κοινοί λογαριασμοί, περιουσιακά στοιχεία, επιμέλεια τέκνων, είναι ζητήματα που απασχολούν τους πελάτες μας. Η καθοδήγηση ενός έμπειρου και κατηρτισμένου γραφείου στις παραμέτρους αυτές και η παροχή των στοιχείων εκείνων, που θα επιβεβαιώνουν τα πραγματικά γεγονότα, είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσουν τις λύσεις.

Δεύτερες σε συχνότητα αλλά όχι και σε σημασία είναι οι εταιρικές απάτες. Ένας υπάλληλος που οικειοποιείται εμπόρευμα της επιχείρησης ή πελατεία, παρέχοντας μεμονωμένα τις ίδιες υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές, είναι από τις συνηθέστερες περιπτώσεις που απευθύνονται στο γραφείο μας. Τα στοιχεία που αποκομίζει ο πελάτης μας, στις περισσότερες περιπτώσεις, στοιχειοθετούν και τα σχετικά αδικήματα, σε περίπτωση που επιθυμεί να κινηθεί νομικά.

Από τις πλέον ιδιαίτερου χειρισμού υποθέσεις, είναι εκείνες που αφορούν ανήλικα. Οι περισσότεροι γονείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα, προσπαθώντας να ανακαλύψουν μόνοι τους την πραγματικότητα, έρχονται σε ρήξη με τα παιδιά τους με αποτέλεσμα να αποξενώνονται από αυτά. Με την έγκαιρη επέμβαση ενός ιδιωτικού ερευνητή, μπορούν οι γονείς να έχουν στοιχεία για τις κινήσεις του παιδιού τους, για εμπλοκή με ναρκωτικές ουσίες, ή συναναστροφή με ανθρώπους που είναι ύποπτοι για διάπραξη αδικημάτων. Η συνδρομή προς τους γονείς, πάρα πολλές φορές συνεπάγεται και συνδρομή στις αρχές.

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό. Οι παραδοσιακές μέθοδοι παρακολούθησης σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας, μας δίνουν τα «όπλα» που χρειάζεστε σε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί.

Η MEGA GROUP ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών Mega Group ανέλαβε επιτυχώς υπόθεση μαστροπείας με θύματα δύο νεαρές αλλοδαπές γυναίκες σε επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδος.

Οι νεαρές γυναίκες απευθύνθηκαν στο γραφείο μας προκειμένου να γίνει μεθοδικά η περισυλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων, με στόχο την καταγγελία του ζευγαριού, ιδιοκτητών καφέ-μπαρ, που τις εκβίαζε συστηματικά επί σειρά ετών, με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση τους.

Η μαστροπεία αποτελεί μία μάστιγα παγκοσμίως. Στην Ελλάδα οι υποθέσεις μαστροπείας ολοένα και αυξάνονται, ενώ ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το φαινόμενο πως μεγάλος αριθμός θυμάτων αφορά σε γυναίκες νεαρής ηλικίας. Οι ιδιωτικοί ερευνητές της Mega Group έχοντας γνώση και εμπειρία σε υποθέσεις μαστροπείας, είναι σε θέση να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

H MEGA GROUP ΣΩΖΕΙ ΕΦΗΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Μετά από τριήμερη έρευνα, υπομονή και επιμονή, καταφέραμε να εξιχνιάσουμε την υπόθεση ενός εφήβου που όπως αποδείχθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέξαμε κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής έρευνας, είχε δυστυχώς αρχίσει να ακολουθεί τον ανεξέλεγκτο και ύπουλο δρόμο των ναρκωτικών ουσιών.

Οι γονείς του πήραν την απόφαση να απευθυνθούν στο γραφείο μας την κατάλληλη στιγμή κα με τη βοήθειά μας το παιδί τους σώθηκε από ένα οδυνηρό τέλος, γιατί η μάστιγα των ναρκωτικών μόνο ένα τέτοιο τέλος προμηνύει.

Η MEGA GROUP ΣΩΖΕΙ ΘΥΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών (ντετέκτιβ) Mega Group έπειτα από σειρά ενεργειών έσωσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Τα περιστατικά ξυλοδαρμού αυξάνονται ανησυχητικά και αποτελούν καθημερινότητα για πολλές γυναίκες που διστάζουν να ζητήσουν βοήθεια λόγω της βιαιοπραγίας που υφίστανται. Με τη βοήθειά μας, ο θύτης συνελήφθη και η πελάτισσά μας βρήκε έναν σύμμαχο στο δύσκολο αυτό αγώνα ενάντια στον ξυλοδαρμό, προκειμένου να έχει πλέον να αντιμετωπίσει μόνο την αποκατάσταση των τραυμάτων και της ψυχικής της υγείας.